Прямий наслідок відсутності уваги влади до проблем ветеранів російсько-української війни, – Сергій Таран про спробу теракту в Кабінеті Міністрів

В останні два роки влада згадує про ветеранів лише тоді, коли їй необхідно влаштувати політичні переслідування, як це було у «справі Шеремета» та багатьох інших, і сьогоднішня спроба теракту в Кабміні є яскравим наслідком того, як влада ставиться до ветеранів російсько-української війни, – про це в ефірі «4 каналу» заявив депутат «Європейської Солідарності» у Київраді, політолог Сергій Таран.


«Ця проблема не є жартом чи предметом для іронії. Вона є справді серйозною, бо люди повертаються з фронту, і потребують соціальної підтримки та допомоги, але зараз вони ігноруються владою», – наголосив Таран.


Політолог підкреслив, що дана робота має проводитися, в першу чергу, Міністерством у справах ветеранів, яке було створено ще попередньою владою.


«Цей інцидент є яскравим свідченням «ефективності» виконання своїх обов’язків Міністерством у справах ветеранів за чинної влади», – підсумував Сергій Таран.